Laatste ticket verkocht!

 Laatste ticket verkocht!

Met overweldigende trots kondigen we aan dat de allereerste editie van het Nationaal Congres voor Vrijwilligerswerk en Burenhulp op 22 februari 2024 vanaf vandaag volledig uitverkocht is! Het laatste ticket is zojuist de deur uit, waarmee we de fantastische mijlpaal van 400 enthousiaste deelnemers bereiken.

Inzichten van alle actoren

De diverse groep aanwezigen, waaronder non-profits, gemeenten en bedrijven, voegt een onschatbare waarde toe aan het congres. Voor non-profits een unieke kans om strategieën te delen en samen te werken om een krachtig vrijwilligersbeleid te ontwikkelen.

Gemeenten en beleidsmakers krijgen handvaten voor het vormgeven van een robuust lokaal sociaal beleid dat de basis legt voor meer burgerparticipatie. Het congres dient als een bron van inspiratie voor de belangrijke rol die gemeenten kunnen spelen in het bevorderen van sociale impact.

Bedrijven, aan de andere kant, delen en krijgen waardevolle inzichten over het vergroten van hun maatschappelijke betrokkenheid. Door de verbinding te zoeken met non-profits, kunnen ze inspiratie opdoen van impactleiders die met succes sociale impact hebben geïntegreerd in het weefsel van hun bedrijf.

Op naar een knaller van een Nationaal Congres!

Samen gaan we de kracht van verbinding ontdekken en bouwen aan een sterke toekomst voor vrijwilligerswerk en burenhulp in België. Van theoretische inzichten tot praktische workshops, we hebben een gevarieerd programma samengesteld dat inspeelt op de behoeften van de verschillende sectoren en achtergronden en zijn klaar voor een fantastische dag vol inspiratie en impact!

Volgend jaar aanwezig? Schrijf je nu al in voor 2025!

Terwijl het enthousiasme groeit nu het Nationaal Congres voor Vrijwilligerswerk en Burenhulp 2024 nadert, begrijpen we dat velen al uitkijken naar de volgende editie in 2025. Goed nieuws voor de vooruitdenkers en degenen die de positieve instelling willen vasthouden: je kunt je nu al inschrijven voor het Nationaal Congres 2025!

Schrijf je via deze pagina nu alvast in en verzeker jezelf van een plek op het toonaangevende evenement voor vrijwilligerswerk en burenhulp in België.

En dan nu… nog 35 nachtjes slapen. Tot dan!

.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *