Website gelanceerd, koop vanaf nu je tickets voor het Nationaal Congres Vrijwilligerswerk en Burenhulp

 Website gelanceerd, koop vanaf nu je tickets voor het Nationaal Congres Vrijwilligerswerk en Burenhulp

Hoera! De website voor het Nationaal Congres van 22 februari 2024 staat online. Het programma is afgewerkt. Ontdek snel alle 49 experten en meer dan 21 workshops in 7 zalen.

Stel zelf je programma samen om het maximum eruit te halen. Alle kruiden voor een verbindend vrijwilligersproject staan klaar om het perfecte gerecht te maken. Van samenwerking met bedrijven, inclusief vrijwilligerswerk, sterke burenhulp, aanscherpen van de digitale en communicatieve vaardigheden van Canva tot ChatGPT, naar het zelf maken van een vrijwilligersbeleid en sterke werving.

Natuurlijk is het ook de bedoeling om te netwerken tijdens het ontbijt, lunch, koffiemomenten en receptie. Allemaal inbegrepen in de prijs. Of sluit aan bij één van de uitwisselingstafels onder leiding van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel en het Vrijwilligerspunt van Gent.

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen. Er zijn 150 goedkopere Early Bird-tickets beschikbaar en ze vliegen snel de deur uit. Wees er dus snel bij!

Koop hier je Early Bird-tickets.