Welkom op de 1ste editie van het Nationaal Congres!

 Welkom op de 1ste editie van het Nationaal Congres!

Op donderdag 22 februari 2024 organiseert de vrijwilligerscoöperatie Give a Day samen met partners een eerste Nationaal Vrijwilligerswerk- en Burenhulpcongres in het thema van Verbinding en engagement in Bluepoint Brussel.

De volledige dag zal eentje zijn van kennis, uitwisseling en verbinding. Je zal zelf je dag kunnen samen stellen. Een dag vol parallelle uitwisseling, theoretische lessen, praktische workshops, trainingen, lezingen en interactieve verbindingssessies tussen gemeentes, vrijwilligersorganisaties, scholen en bedrijven. Het doel is om het engagement en impact in België fors te vergroten, want de maatschappelijke uitdagingen worden er niet minder op. Meer dan ooit is de inzet van iedereen nodig om te streven naar een warme en verbonden samenleving.

De doelgroep? Beleidsmakers, vrijwilligerscoaches, vrijwilligerswerkcoördinatoren, buurtzorg coördinatoren, leiders dienstencentra, CSR verantwoordelijken, CSL en studentenengagement begeleiders,… Allemaal van harte welkom!