speaker-photo

Siviglia Berto

Managing Director, B-Tonic

Spreekster Siviglia Berto is een gerenommeerd expert en pionier op het gebied van duurzaamheid van mensen. Ze inspireert je om een solide strategie voor duurzaamheid en welzijn te ontwikkelen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in duurzaamheid, welzijn en eventmanagement, geeft Siviglia authentieke presentaties om je te inspireren en praktische tips te geven voor een meer duurzame en welzijnsgerichte aanpak. Als ondernemer en avonturier is ze ook in staat om de passie in elke organisatie aan te wakkeren om deze door de verschuiving van de werkplek, het werk en het personeelsbestand te leiden.

Siviglia is fulltime ondernemer en expert op het gebied van duurzaamheid en welzijn bij B-Tonic - een start-up van Baloise -VOKA en het Europees Parlement, en ze deelt haar expertise en tips over duurzaamheid van mensen.

9:45 - 10:45

Baekeland

De "S" in ESG als sleutel tot een succesvolle duurzaamheidsstrategie (EN)

In deze keynote sessie benadrukken we het groeiende belang van ESG, CSR, CSRD (reporting), duurzaamheid en maatschappelijk engagement. Het is essentieel om je initiatieven met betrekking tot people sustainability in kaart te brengen en te koppelen aan je duurzaamheidsstrategie, want meten is weten. Ontdek de kracht van je ecosysteem en verbind het DNA van je organisatie met de SDG's.
Ondernemingen met verbetercapaciteit op dit vlak hebben de uitgelezen kans om niet alleen winstgevendheid te vergroten, maar ook een positieve maatschappelijke bijdrage te leveren aan people, planet, én profit. Het is de sleutel tot het benutten van kansen en het duurzaam creëren van waarde voor zowel de samenleving als het bedrijfsresultaat.

De presentatie wordt gegeven in het Engels.