speaker-photo

Kenny Weytens

ESG Manager, Isabel Group

Als ESG manager zet Kenny zich - samen met een aantal gepassioneerde collega’s - in voor initiatieven en rapportering rond Environmental, Social & Governance.
Met een sterk aanbod aan skill-based projecten én hands-on activiteiten zijn ze er in geslaagd dit jaar bijna 5x zoveel vrijwilligerswerk te faciliteren als vorige jaren.

Aan de basis daarvan ligt een nieuwe vrijwilligerspolicy die medewerkers recht geeft op drie dagen betaald vrijwilligerswerk per kalenderjaar. Kenny hoopt op die manier de kloof tussen non-profit- en de bedrijfswereld wat kleiner te maken.

Eerder was Kenny projectleider bij Isabel Group. Vanuit die rol coördineerde hij een aantal interne HR-projecten. De resultaten daarvan werden dit jaar beloond met een Link2Fleet award voor beste mobiliteitsproject en een HR Excellence award voor beste mobiele werkplek.

13:00 - 14:30

Baekeland

Hoe je eigen corporate volunteerbeleid uit te werken als organisatie of bedrijf (EN)

Hoe werk je samen met de ander? En hoe stel je je eigen vrijwilligersbeleid op als bedrijf of als non-profitorganisatie? Welke elementen zijn van belang voor jouw organisatie? Na twee praktijkvoorbeelden maken we de vertaalslag naar onze eigen organisaties. De praktijkvoorbeelden zullen in het Engels worden gepresenteerd. Nadien kan iedereen in zijn eigen taal in dialoog gaan in kleinere groepen.


Opstellen van je vrijwilligersbeleid - Isabel Group
Met welke elementen hield Isabel Group rekening bij het opstellen van hun vrijwilligersbeleid. Lessons learned van een pragmatische aanpak.

 

Hoe mentoring/volunteering de bedrijfspartners van DUO for a JOB versterken – DUO for a JOB

DUO for a JOB deelt hoe zij samenwerken met tientallen bedrijfspartners in België, Frankrijk en Nederland.

Wat zijn de resultaten? Hoe evolueren die? Wat zijn de succesfactoren? En hoe ziet hun aanbod van vrijwilligerswerk eruit?