speaker-photo

Antonio Tiani

Directeur, SOCIALware

Antonio is de directeur van de organisatie SOCIALware, die sinds 2007 non-profits voorziet van digitale technologie. Onder zijn leiding biedt SOCIALware gratis of sterk gereduceerde toegang tot software en hardware van toonaangevende merken zoals Adobe, Cisco en Microsoft.

Antonio's focus ligt op het continu uitbreiden van het aanbod en het vinden van passende partners om aan de behoeften van non-profits te voldoen. Zijn inzet versterkt de impact van non-profits door middel van doelgericht gebruik van technologie.

15:00 - 16:30

Plenary 2 Einstein

Gratis en goedkope digitale tools voor non-profits met SOCIALWare en Koning Boudewijnstichting (FR)

Digitale trends - Koning BoudewijnstichtingDe snelheid waarmee technologische innovaties gebruikers en consumenten bereiken, leidt tot een digitale transformatie van de samenleving en creëert een scala aan mogelijkheden. De vrijwilligerssector is geen uitzondering op deze (r)evolutie. We bekijken hoe digitale tools organisaties efficiënter kunnen maken, verenigingen in staat kunnen stellen om op een andere manier met hun doelpubliek om te gaan en kunnen profiteren van innovatieve mogelijkheden op het gebied van aanbod en diensten. De vrijwilligerssector staat voor een reeks uitdagingen. Studies tonen aan dat veel organisaties moeite hebben om het tempo van de digitale transformatie bij te houden, zich onvoldoende bewust zijn van de mogelijkheden die er zijn en geconfronteerd worden met een gebrek aan middelen en expertise om te investeren in het digitaliseringsproces.


Digitale tools voor jouw non-profit - SOCIALWare
Leer hoe succesvolle non-profits gebruikmaken van gratis en betaalbare digitale tools voor taken zoals fondsenwerving, communicatie en projectbeheer. Verken concrete voorbeelden en strategieën om de technologische infrastructuur van jouw non-profit te versterken, waardoor de impact op maatschappelijke doelen wordt gemaximaliseerd. Deze workshop biedt praktische inzichten in het slim en doeltreffend inzetten van digitale tools voor non-profits.