speaker-photo

Mathieu Jacobs

Directeur Wallo-BXL, Give a Day

Advocaat, oprichter van TwoDays ASBL, medeoprichter en voorzitter van Give a Day. Hij wordt gemotiveerd door burgeractie en de kracht van het geheel. Als vader van 4 kinderen is hij altijd geëngageerd geweest. Zijn doel is het aanmoedigen van samenwerking en het creëren van een deugdzaam ecosysteem.

13:00 - 14:30

Plenary 1 Einstein

Maak je eigen vrijwilligersprocesplan voor jouw vrijwilligersorganisatie (NL/FR)

Vrijwilligerskracht ontketenen: een praktische gids voor jouw vrijwilligersprocesplan.Met deze workshop duik je in de wereld van een doelgericht vrijwilligersmanagement. Leer hoe je een op maat gemaakt vrijwilligersprocesplan creëert dat de unieke behoeften van jouw stad, gemeente of organisatie weerspiegelt. Dit gaat over de volledige reis van de vrijwilliger van werving, administratie, waardering tot exit. Een interactieve sessie die inspiratie en tools belooft, die onmiddellijk toepasbaar zijn in jouw eigen vrijwilligersbeleid.

11:00 - 12:00

Copernic

Hoe meer vrijwilligers werven - organisaties aan het woord (FR)

Ontdek in deze workshop effectieve strategieën en praktische tips om meer vrijwilligers te werven met praktische tips en getuigenissen van organisaties. Je ontdekt hoe Repair Together, Comme chez nous en AccessAndGo-ABP de meest succesvolle digitaal wervende organisaties werden via Giveaday.be.