Ontdek de kracht van betrokkenheid binnen de samenleving van morgen op het Nationaal Congres voor Vrijwilligerswerk en Burenhulp, georganiseerd door Give a Day.

Hoe versterken we banden tussen non-profitorganisaties, lokale overheden, en actieve burgers? Laat je inspireren door de veelzijdige deskundigheid van onze sprekers. Visionaire bedrijfsleiders en gepassioneerde gemeenschapsbouwers delen hun inzichten om sociale betrokkenheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Mis het niet – kom bijeen, leer, inspireer en word een katalysator voor positieve verandering. Samen maken we een verschil!

Non-profits

Het Nationaal Congres voor Vrijwilligerswerk en Burenhulp biedt non-profits een unieke kans om strategieën te delen, samen te werken en effectieve benaderingen te ontwikkelen. Verrijk je organisatie en maak de wereld beter met inspirerende inzichten van vooraanstaande visionairs.

Gemeenten

Het congres is een bron van kennis voor lokale overheden die streven naar betere samenwerking met non-profits en actieve burgers. Leer hoe je de banden met je gemeenschap versterkt en ontdek innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Samen bouwen we aan een veerkrachtige samenleving.

Bedrijven

We bieden bedrijven inzicht in hoe ze hun maatschappelijke betrokkenheid kunnen vergroten en tegelijkertijd zakelijke doelen kunnen bereiken. Ontmoet inspirerende leiders die met succes sociale impact hebben geïntegreerd in hun bedrijfsstrategieën. Ontdek hoe je een verschil kunt maken terwijl je bloeit als bedrijf.

Scholen

Inspireer de volgende generatie tot betrokkenheid. Het congres biedt scholen de mogelijkheid om educatieve benaderingen te ontdekken die sociale verantwoordelijkheid bevorderen. Betrek studenten bij gemeenschapsopbouw en laat ze groeien als actieve burgers.