Pre-registraties zijn geopend!

 Pre-registraties zijn geopend!

Na het overweldigende succes van de allereerste editie van Connect and Act, hét Nationaal Congres voor Vrijwilligerswerk, kunnen we niet wachten om er opnieuw een onvergetelijke editie van te maken. En goed nieuws: de pre-registraties voor de editie van 2025 zijn officieel geopend!

Waarom je je nu al moet pre-registreren

Als je er in 2024 bij was, weet je hoe snel de tickets de deur uitvlogen. Binnen slechts vijf weken, ondanks de feestdagen, waren we volledig uitverkocht. Ook voor de volgende editie verwachten we een stormloop, en we willen ervoor zorgen dat jij je plek niet mist.

Door je nu alvast te pre-registreren, ontvang je als eerste toegang tot de ticketverkoop. Bovendien krijg je updates over het programma, nieuwe sprekers en workshops, zodat je volledig voorbereid bent voor de dag vol inspiratie en verbinding.

Wat kun je verwachten in 2025?

De editie van 2024 heeft de lat hoog gelegd, maar we zijn vastbesloten om het in 2025 nog grootser aan te pakken. Dit jaar bundelt Give a Day de krachten met Hitch en ToolBox, die garant staan voor nóg meer diversiteit in de sprekers, onderwerpen en workshops. Van innovatieve ideeën voor vrijwilligersprojecten tot praktische tools voor buurtinitiatieven, er is voor ieder wat wils.

Mis het niet: schrijf je vandaag nog in

Ben jij klaar om je te laten inspireren, te netwerken met andere changemakers en nieuwe ideeën op te doen voor vrijwilligerswerk en burenhulp? Zorg er dan voor dat je je plek veiligstelt door je vandaag nog voor te registreren.

Klik hier om je pre-registratie af te ronden en wees als eerste op de hoogte zodra de ticketverkoop van start gaat!

Samen maken we van Connect and Act 2025 opnieuw een knaller van formaat. We kijken ernaar uit om jou op deze bijzondere dag te mogen verwelkomen!